Gevelreiniging Hoevelaken gezocht?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw gevelreiniging in de regio Hoevelaken? Voor alle gevelreiniging diensten bent u bij Van de Pol Dienstverlening aan het juiste adres.

Een schone gevel geeft een verzorgde indruk en oogt mooier. Zeker zo belangrijk is gevelreiniging vanuit het oogpunt van onderhoud. Deskundig en periodiek gevelonderhoud voorkomt problemen die door vervuiling en vocht ontstaan. Alle vormen van het reinigen van uw gevel verzorgen wij voor u. Hoe zwaar de verontreiniging ook is, wij maken het helder.

Gecertificeerd en dus gegarandeerde kwaliteit

Met Van de Pol Dienstverlening haalt u een gecertificeerde partner in huis. Wij voldoen aan kwaliteitskeurmerken zoals het OSB Keurmerk 2012 en veiligheidscertificaten. Ook behoren wij tot de Schoongroep Nederland, een samenwerkingsverband dat zich richt op kwaliteit.

Waarom Van de Pol Dienstverlening?

Wij werken graag voor u maar ook mét u. Vanuit een open relatie luisteren wij goed naar u en kijken naar de mogelijkheden. Wij spelen flexibel in op uw wensen en voeren deze geheel volgens de afspraken uit.

Door uw wensen te inventariseren en te vertalen naar een schoonmaakprogramma op maat, streven wij naar uw tevredenheid.

Wilt u ook een helder advies of resultaat?
Bel (0342) 46 21 50 of neem contact met ons op.