Diensten

Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.

Glasbewassing en Gevelreiniging

Specialistisch werk dat vraagt om een deskundig advies. Glasbewassing kunnen we op verschillende manieren uitvoeren. Met de inzet van een hoogwerker of door gebruik te maken van osmose. Osmose is een methode gebaseerd op het werken met verlengstokken en gedemineraliseerd water Dit water is vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter.

Door het maken van een risicoanalyse én door te kijken naar de aard van het gebouw waar we glasbewassing uitvoeren, bepalen we of we gebruik maken van een ladder, hoogwerker of osmosesysteem.

Van gevelreiniging heeft u dubbel plezier. Een schone aanblik geeft een verzorgde indruk, waardoor u ’s morgens met een fijn gevoel aan de dag begint. Daarnaast is gevelreiniging onderhoudstechnisch van belang. Deskundige en periodieke reiniging voorkomt problemen die door vervuiling en de werking van vocht ontstaan.

Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van gevelreiniging van lichte vervuiling tot zware verontreiniging.

Vloeronderhoud

Een goede eerste indruk is belangrijk. Een schone, glanzende vloer verhoogt de uitstraling van iedere ruimte. Als specialist in vloeronderhoud, reinigen beschermen en onderhouden wij alle soorten vloeren. Onze deskundige medewerkers passen de nieuwste technieken toe voor een grondige schoonmaak en verlening van de levensduur van uw vloer.

Bouwopleveringen

Ook een goede schoonmaak op de bouwplaats voor oplevering is een specialisme. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te handelen bij uiteenlopende werkzaamheden zoals:

  • Cementsluiers verwijderen op tegelwerk en sanitair;
  • Verfresten, cement, kalkresten en kit verwijderen;
  • Gevel- en separatieglas wassen en krabben van bouwresten;
  • Reinigen van vloeren: beton, coating, linoleum, natuursteen, parket etc.
  • Alle kozijnen, deuren en overige details afnemen;
  • Puinruimen;
  • Kabelgoten, plafonds en verlichtingsarmaturen reinigen.

Natuurlijk beschikken onze specialisten over een VCA certificaat.

Voedingsmiddelenindustrie

Hygiëne is van groot belang in de voedingsmiddelenindustrie. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle eisen waaronder de HACCP- en GMP- normering. Ook hebben zij kennis van de diverse productieprocessen in deze bedrijfstak.

Bij de periodieke reiniging maken we grote bedrijfsruimtes, denk aan zo’n 10.000 vierkante meter, met én zonder machines schoon. Vaak gaat het om hardnekkige vlekken en aanslag. We reinigen plafonds, leidingwerk, wanden, stellingen en vloeren. Bij hoge opslagruimtes gebruiken we hoogwerkers om overal grondig schoon te maken. Indien gewenst desinfecteren wij de productiemachines.

Industriƫle bedrijven

Bedrijven in de industrie draaien vaak 24 uur door. Dit vraagt om een betrouwbare dienstverlening die zorgt dat het productieproces geen hinder van vervuiling ondervindt. Ons team van specialistische medewerkers reinigt fabriekshallen, opslagloodsen en distributiecentra. Of het nu gaat om een combinatie of losse elementen, wij zorgen voor schone vloeren, wanden, plafonds, machines, ramen, gevels en wat verder aan de orde komt.

Parkeergarages

Een schone parkeergarage geeft een prettiger en veiliger gevoel. Met speciale opzit machines, veegt en schrobt Van de Pol Dienstverlening de vloeren van de parkeergarage grondig schoon. De veelal betonnen vloeren zijn voorzien van een coating. Door periodiek onderhoud wordt de levensduur van de coating verlengd. Met een goede planning en afstemming maken we de parkeergarage tijdens openingstijden schoon. Dit kan desgewenst ook na sluitingstijd.

Technisch onderhoud

Onze technische dienst biedt u hulp bij kleinschalig elektrotechnisch onderhoud, het ophangen van schilderijen, schilderswerkzaamheden en interne verhuizingen inclusief het (de-)monteren van kantoormeubilair.

Verder besparen onze technische medewerkers u ook veel tijd. Denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten én controleren van alle communicatiemiddelen en meubilair voor een vergadering.

Kantoor

Ieder pand waar gewerkt wordt is uniek. Waar de een gebruik maakt van tapijt, ligt er bij de ander linoleum. Als een pand is ingericht met zwart meubilair vraagt dat extra aandacht, omdat dit vlekgevoelig is. Bij een winkel spelen de openingstijden een rol en bij een school gebeurt de schoonmaak buiten de reguliere schooltijden. Kortom wij zorgen voor een schoonmaakpakket op maat.

Niet gevonden wat u zoekt? Maar wel op zoek naar een optimaal resultaat? Laat het ons weten, dan voorzien wij uw specifieke vraag van een deskundig advies en bijbehorend voorstel.

Interesse?

Laat u vrijblijvend terugbellen.


Van de Pol Dienstverlening BV
Tolboomweg 3
3784 XC Terschuur


Telefoon
(0342) 46 21 50
E-mail
info@poldienstverlening.nl