Over ons

Van de Pol Dienstverlening is een bedrijf met een duidelijke mening over schoonmaak en hoe we onze dienstverlening organiseren.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door helderheid en kwaliteit ondersteund door onze eigen werkwijze. Onderhoud en opleidingen verzorgen wij zoveel mogelijk in eigen beheer.

Helder
Van het eerste gesprek tot aan de oplevering valt meerdere malen het woord helder. De wens van de opdrachtgever dient duidelijk te zijn. Dan pas is het mogelijk om de werkzaamheden bij de klant en bij Van de Pol periodiek of dagelijks in te plannen. Zo is het overzichtelijk hoeveel schoonmaakmedewerkers nodig zijn en welke machines, materialen en middelen gebruikt worden. Natuurlijk worden alle afspraken vastgelegd in een op maat gemaakte offerte. 

Kwaliteit
Om kwaliteit te leveren stellen we de volgende vragen. Kunnen we aan de verwachtingen van u als klant voldoen? Past u bij Van de Pol Dienstverlening? Zien we kansen voor een succesvolle samenwerking? Daarom komen we ook graag naar u toe om te zien wat de schoonmaakklus daadwerkelijk inhoudt. Zo leggen we de basis voor een goede klantrelatie die zich vertaalt naar kwalitatieve dienstverlening.

Werkwijze
Oog voor details is kenmerkend voor onze werkwijze. In ons vak maken de bijzonderheden het verschil; dit geldt ook voor onze interne communicatie. Daarom weten we van elkaar wat we doen. Onze verkoopmedewerker maakt pas een goede inschatting als hij exact weet waartoe onze ervaren medewerkers in staat zijn. Zo levert ieder vanuit zijn vakgebied een bijdrage aan een goed eindresultaat. Door het letten op alle onderdelen maken we uw ruimtes glanzend schoon.

Eigen beheer
Machines zoals hoogwerkers, schrob- en veegmachines die we dagelijks gebruiken zijn ons eigendom. Ook beschikken we over een technische dienst. Zo zijn onze technische medewerkers snel ter plekke als een machine tijdens de werkzaamheden onverwacht niet functioneert. Daarnaast dragen zij zorg voor het onderhoud van onze apparaten. Voor ons de garantie dat we altijd met veilige materialen werken.

Opleiding
Op onze centrale locatie in Terschuur bevindt zich een ruimte waar we alle voorkomende opleidingen voor onze medewerkers geven. Daarnaast beschikken we over een eigen zaal waar de examens worden afgenomen. Wel zo vertrouwd voor onze medewerkers.

  • Helder
  • Kwaliteit
  • Werkwijze
  • Eigen beheer
  • Opleiding

Onze Visie

Luisteren naar wat de klant wil. Duidelijk weten wat er precies gevraagd wordt en vervolgens nadenken of én hoe we dit kunnen doen. Zo verkrijgen we belangrijke informatie voor al onze medewerkers op de werkvloer en op kantoor. Voorwaarden voor het bieden we een goede dienstverlening. Een visie die oprichter Gert van de Pol zich in de jaren 90 eigen maakt als facilitair manager van een grote organisatie.

Met zijn visie begint Van de Pol in 1999 voor zichzelf in de schoonmaak en specialistische reiniging van gevels. De waarde van zijn werkwijze vertaalt zich in groei. Binnen een half jaar neemt Van de Pol zijn eerste medewerkers in dienst. De start van een gestaag groeiend familiebedrijf met gemiddeld zo’n acht nieuwe collega`s per jaar.

Van de Pol Dienstverlening BV
Tolboomweg 3
3784 XC Terschuur


Telefoon
(0342) 46 21 50
E-mail
info@poldienstverlening.nl